SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kadın Kollarımız Fedakârca Çalışıyor

Kadın Kollarımız Fedakârca Çalışıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 29.03.2018 - 10:07

Kadın Kollarımız Fedakârca Çalışıyor

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, ziyarette yönetim kurulunda yer alan isimleri ve üstlendikleri görevleri anlattı. Vatandaşları evlerinde ziyaret etmeyi sürdüreceklerini açıklayan Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Göreve geldiğimiz andan itibaren sürekli sahadayız. Biz sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızın kapısını çalıyoruz. Ve diyalogumuzu hiç bir zaman kesmedik. Kesmeyi düşünmüyoruz.

Çünkü gittiğimiz yerlerde hanımları dinliyoruz. Onların sıkıntılarına ve dertlerine ortak oluyoruz. Mahalle başkanlarımızın eşliğinde belli yaştaki hanım kardeşlerimizin KETEM gitmelerine aracılık ederek bir nevi sağlık müdürlüğü çalışmalarına da katkı sağlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise kendisinin de bu teşkilatın içinden geldiğini hatırlattı ve konuşmasının devamında “Bende Merkez İlçe Başkanlığından geldiğim için teşkilatçılığın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Ben bunu her zaman söylüyorum. En ağır yük kadın kollarımızın üzerinde. Fedakârca çalışıyorsunuz. Çünkü seçim esnasında ziyaret ettiğimiz her yerde çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Çocuklarınızı okullara gönderiyor yada küçükse anne ve babanıza bırakarak seçim çalışmasına katılıyorsunuz. En önemlisi de bunları yaparken ev işlerinizi aksatmıyorsunuz. Her zaman en fazla çalışan ve fedakârca çalışan hep kadın kollarımız olmuştur. Ben tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021