SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kadın Kolları Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Kadın Kolları Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 25.12.2017 - 13:44

Kadın Kolları Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti teşkilatında önceki dönemlerde İl Başkanlığı görevlerini yürüten Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile önceki dönemlerde teşkilatlarda görev alan yönetim kurulu üyeleri İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Ferhan Polat’ı ziyaret edip, görevinde başarılar dilediler.

Parti binasında gerçekleşen ziyarette Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’te hazır bulundu. Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de eksiksiz katılım sağladığı ziyarette konuşan Önceki Dönem İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, “Kadınların her alanda olduğu gibi siyasette de aktif görev almasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, kadınlara güvenlerinin tam olduğunu söyledi.” Toplantıda başkan ve önceki dönem yönetim kurulu üyeleri teşkilat çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Önceki dönem İl Başkanları Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Başkanlar ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, “Bir döneme damgasını vuran, her zaman değer verdiğimiz kişilersiniz. Ziyaretinizle bize güç verdiniz” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021