SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kadın Aktivite Merkezini Gezdiler

Kadın Aktivite Merkezini Gezdiler

A - +

Aksaray Haberleri - 29.09.2017 - 14:11

Kadın Aktivite Merkezini Gezdiler

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir toplantı için Aksaray’a gelen Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Zeynep Gül Yılmaz ile Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ebru Gündüz’ün yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Ak Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Zehra Köktaş ile birlikte Aksaray Belediyesine ait Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi ve Karabağ Tematik parkını gezerek incelemelerde bulundu.

Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ve MKYK Üyesi Gündüz, Aksaraylı hanımlar için yapılan Kadın Aktivite merkezini gezip inceledikten sonra “Sayın Belediye Başkanımız Aksaray’a çok güzel bir Aktivite Merkezi kazandırmış. Gerçekten hanımlar için çok güzel bir hizmet olmuş. Başkanımızı Tebrik ediyoruz” diyerek yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, daha sonra Karabağ Tematik parkında kısa bir gezinti yaparak vatandaşlarla hasbihal etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021