Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » K Belgesinde Dönüşüm İşlemleri Artık ATSO’da

K Belgesinde Dönüşüm İşlemleri Artık ATSO’da

A - +

Aksaray Haberleri - 19.04.2018 - 12:39

K Belgesinde Dönüşüm İşlemleri Artık ATSO’da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Karayollarında ticareti faaliyetler bulunanlara yönelik olarak verilen K Belgelerindeki Dönüşüm işlemleri bundan sonra Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacak.

Üyelerin ve vatandaşların bundan sonraki süreçte dönüşüm için Ankara’ya gitmesine gerek kalmadığının altını çizen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, açıklamasında; “Karayollarında ticaretlerine yönelik olarak K Belgesi bulunan üyelerimizin ve vatandaşlarımızın Ankara’da yaptırmış olduğu Dönüşüm işlemi bundan sonra Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın K Belgesi servisinden yapılacaktır.

Bugünden itibaren Odamızdan alınan K belgelerini dönüştürmek isteyen üyelerimiz ve vatandaşlarımız aldıkları K belgelerini birbirleri ile dönüştürme işlemini Odamıza başvuru yoluyla yapabilirler. K Belgeleri Hizmetlerinde en büyük sıkıntılarından birisi olan ve işlemler için Ankara’ya gitmek zorunda kalan üyelerimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olunmuştur. Bu anlamda bu sıkıntımızın ortadan kaldırılmasında başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021