SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Jandarma Komutanlığından iftar programı

Jandarma Komutanlığından iftar programı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.06.2017 - 16:15

Jandarma Komutanlığından iftar programı

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Ağaçlı tesislerinde düzenlenen iftar programına Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, şehit yakınları ile gaziler, askeri personeller ve davetliler katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan büyük onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Jandarma Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü olması ve bugünün mukaddes Ramazan ayına denk gelmesi vesilesiyle iftar programında bir araya geldiklerini ifade eden Demir; “Aziz şehitlerimizin çok kıymetli yakınları, sizler şehitlerimizin bize emanetisiniz. Sizlere sahip çıkabilmek yapabileceğimiz en önemli görevdir.’ dedi.

Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte şehit yakınları ve gazilerle görüşerek bir süre sohbet etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021