SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Jandarma Kaçakçılara göz açtırmıyor

Jandarma Kaçakçılara göz açtırmıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 30.01.2017 - 14:32

Jandarma Kaçakçılara göz açtırmıyor

Aksaray’da jandarma tarafından durdurulan otobüste yapılan aramalarda 3 bin 450 paket gümrük kaçağı sigara ile 375 cep telefonu kulaklığı ve 120 cep telefonu şarj cihazı ele geçirildi.
Olay; Aksaray-Adana karayolu 15. Kilometresi Organize Sanayi Bölgesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aksaray-Adana Karayolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, rutin yol kontrolü sırasında yolcu otobüsüyle kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşması üzerine operasyon için düğmeye bastı. Jandarma ekipleri, Şırnak’ın Cizre İlçesi’nden İstanbul’a giden B.Y. idaresindeki yolcu otobüsünü durdurdu. Jandarma ekipleri tarafından yolcu otobüsünde yapılan aramada mazot deposu ile bagaj kısmında 3 bin 450 paket gümrük kaçağı sigara ile 375 cep telefonu kulaklığı ve 120 cep telefonu şarj cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili Sürücü ve otobüste yolcu olarak bulunan İ.K, gözaltına alındı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021