SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İZDES Koordinatöründen Vali Pekmez’e ziyaret

İZDES Koordinatöründen Vali Pekmez’e ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 11.01.2018 - 9:37

İZDES Koordinatöründen Vali Pekmez’e ziyaret

İç İşleri Bakanlığı İzleme Değerlendirme Sistemi (İZDES) Koordinatörü Bakanlık Hukuk Müşaviri Hacı Osman Ebiloğlu, beraberinde Bakanlık Hukuk Müşavirliğinden Mustafa Dikyar, Halil Duran ile birlikte Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Ebiloğlu ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşen Vali Pekmez; Ebiloğlu’ndan İZDES Sistemi ile ilgili bilgi aldı.

Ebiloğlu, İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının taşra teşkilatlarındaki faaliyetlerinin, Bakanlık vizyonu, strateji ve politikaları ile stratejik planda yer alan amaç ve hedefler doğrultusunda yürütülüp yürütülmediğinin tespit edilmesi ve bu çerçevede güçlü bir izleme-değerlendirme sistemi kurarak, taşra teşkilatları ile koordinasyon kanallarının etkinleştirilmesi amaçladığını belirterek; sistemin Bakanlığımız ve bağlı kuruluşlarının faaliyetlerinin yerinde izlenmesi ve değerlendirilmesi sonucunda tespit edilen problemlerin çözümüne ve hizmetlerin uygun şekilde yürütülmesine rehberlik edeceğini, bu değerlendirmeler sonucunda hizmet sunumunda etkinlik ve verimliliğin arttırılmasına yönelik önerilerde bulunmak ve gerekli tedbirlerin alınmasının sağlanmasının amaçlandığını belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021