SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İYİ Parti’den Gazetemize ziyaret

İYİ Parti’den Gazetemize ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 28.11.2017 - 14:43

İYİ Parti’den Gazetemize ziyaret

Yaklaşık 1 ay önce Meral Akşener Genel Başkanlığında kurulan İYİ PARTİ’nin Aksaray İl Başkanlığına atanan Özhan Türemiş öncülüğünde İl Yönetimi üyeleri Birlik Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.
İYİ PARTİ Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş; “göreve gelmemizin ardından arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma içerisine girmiş bulunmaktayız. Bir yandan İlçe yönetimlerini hızla oluşturmaya başlarken, diğer yandan da çalışmalarımıza ziyaretler ile devam ediyoruz. Bu anlamda bizlerin mesai arkadaşları olarak gördüğümüz basın mensuplarımızı da ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İlçelerimizden; Ortaköy ilçe başkanlığı için şuan 7 arkadaşımız talip olurken, Sultanhanı, Sarıyahşi ilçelerinde ise ilçe teşkilatımızı kararlaştırdık. Eskil’de bir arkadaşımız teşkilatlanma çalışmasını sürdürürken, Ağaçören’de ise bir isim üzerinde duruyoruz. Merkez İlçe Başkanlığı için birçok siyasi partide görev alan arkadaşlarımız görev almak istediklerini açıkladı. Gülağaç ilçemizde ise İlçe Başkanlığında sona geldik” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Birlik Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Sarıkaya; “Yaklaşık 1 ay önce kurulan siyasi partinize ve Özhan Türemiş’in başkanlık görevinde başarılar dilerim. Siyasetin farklı renk ve dillerde olması siyasi seviyeninde daha da ileride yer alacağı ve vatandaşların Demokrasi tercihi sonucunda sandık sonucu gerçekleşecek. Bu anlamda İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş’e ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021