SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İYİ Parti İl Başkanı Türemiş, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin operasyonu mesajı

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin operasyonu mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 22.01.2018 - 14:53

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin operasyonu mesajı

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin operasyonuyla ilgili bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş’in verdiği Afrin mesajı; “Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbî Senin uğrunda ölen ordu budur yâ Rabbî Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın Gâlib et çünkü bu son ordusudur İslâm’ın” sözleri ile başlayan İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, Afrin’e “Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin, “Türkiye Cumhuriyeti, kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye kararlı ve muktedirdir.” değerlendirmesinde bulundu.

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili, Genel Başkan Sayın Meral Akşener’in sözlerini hatırlatarak, “Evlatlarımızı, kuzularımızı bile bile tuzağın içine göndermektir, bu. Düşmanın tedbir almasına müsaade ediyorsun. Evet, Afrin’e operasyon yapmalısın. Ama bu harekat için Rusya sana ne diyecek, ABD sana ne diyecek; millet bunu bilmek istiyor.” sözlerini hatırlattı. İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, “Zeytin dalı harekatı için Afrin’de olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz’in yanındayız.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021