SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İtfaiye Teşkilatı 303 Yaşında

İtfaiye Teşkilatı 303 Yaşında

A - +

Aksaray Haberleri - 28.09.2017 - 12:22

İtfaiye Teşkilatı 303 Yaşında

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 25 Eylül-1 Ekim arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanına itfaiye araç gereçlerini tanıtma ve bilgilendirme amaçlı stant kurdu.

Aksaray Belediyesi tarafından 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla, Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Vatandaşların mal ve can güvenliği için 7/24 tetikte olan Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarda itfaiye bilincini geliştirmek amacıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanında stant açtı.

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürü Ebubekir Dikmen “01.01.2014 tarihi ile 22.09.2017 tarihleri arasında itfaiye birimimiz 3353 adet yangına müdahale etmiş olup, söz konusu yangınları asgari zayiatla söndürmüşlerdir. Ekiplerimiz 3 yıl içerisinde 896 adet kurtarma olayına müdahale etmiştir. Resmi kurum ve kuruluşlar ile iş yerlerinde yangın güvenlik önlemleriyle ilgili denetimler yaparak 1706 adet rapor düzenlemiştir. Okul, resmi kurum ve iş yerlerinde toplamda 75 adet yangı tatbikatı yapılmıştır. Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüzde 10 araç ve 75 personelimiz çalışmaktadır. İtfaiye olarak sadece yangın ve doğal afetlere müdahale etmiyoruz aynı zamanda vatandaşımızın bilinçlenmesi için her türlü önlemi almaktayız. Açtığımız stant ile vatandaşlarımıza itfaiyeyi tanıtıyoruz. Bunun dışında da yangınlarla ilgili önlemler hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021