SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İstanbul Milletvekilimiz sn. Eren Erdem’e yönelik iftiraları çürüten mahkeme kararı ve açıklamamız

İstanbul Milletvekilimiz sn. Eren Erdem’e yönelik iftiraları çürüten mahkeme kararı ve açıklamamız

A - +

Aksaray Haberleri - 22.04.2018 - 19:44

İstanbul Milletvekilimiz sn. Eren Erdem’e yönelik iftiraları çürüten mahkeme kararı ve açıklamamız

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ramazan Koçak; 2019 seçimlerini, cumhuriyet değerlerinin korunması, ülkemizde hukuk ve demokrasinin yeniden kazanılması bağlamında önemli bir dönemeç gören partimiz seçim çalışmalarına tüm örgütleriyle başlamıştır. Bu çalışmalar neticesinde Aksaray il örgütü olarak yarın İstanbul milletvekilimiz sayın Eren Erdem katılımıyla seçim startını vereceğiz.

Siyasi iktidarın ülkeyi kutuplaştırdığı siyasi iklimin bir sonucu olarak toplantımıza misafir olarak katılacak olan sayın Eren Erdem hakkında sosyal medyada yalan haberlerle dolu linç kampanyası başlatılmıştır, ve yarınki toplantıya katılacak hemşehrilerimizin güvenliğini tehlikeye düşürecek tehdit içeren yorumlar yapılmaktadır.

Eren Beyin rejim karşıtı bir yazara ait görüşleri eleştirmek için atmış olduğu tweetler kes-kopyala-yapıştır yöntemiyle çarpıtılarak Eren Erdem’e ait görüşlermiş gibi sunulmuştur.

Bu konuda atılan tweetlerin sahte olduğu ekte görebileceğiniz mahkeme kararıyla ispatlanmasına rağmen havuz medyasının her zaman yaptığı gibi mahkeme kararını görmezden gelip yalan haberleri ısrarla gündemde tutması ve kamuoyunu yanlış bilgilendirmesi sonucu gerçek dışı algı operasyonu ilimizde de partimize karşı kötü niyetli bir kampanyaya dönüşmüştür.

Şu husus herkes tarafından bilinmelidir, Cumhuriyet Halk Partisi’nin dış düşmanlara karşı kimin yanında olduğu Kurtuluş savaşında net bir şekilde görülmüştür.

Dünyada emperyalizme karşı ilk bağımsızlık savaşını veren ve mazlum Miletlere örnek olan ve “ya istiklal ya ölüm” şiarıyla yola çıkan cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri olarak bu ahlak dışı iddiaları kabul etmemiz mümkün değildir. Bu düşüncelere sahip herhangi bir kişi konumu ne olursa olsun partimizde barınamaz, barındırılmaz. Bu düşüncelere sahip kişilerin ülkemizde siyaset yapacağı partiler bellidir.

“Keşke yunan galip gelseydi “ diye açıklamalar yapan Kadir Mısırlıoğlu gibi hainleri saray sofrasında ağırlayanlardan, destek verenlerden, sessiz kalanlardan Cumhuriyet Halk Partisi’nin alacak vatanseverlik dersi yoktur.

Bu yalan haberlere Aksaray halkının prim vermeyeceklerine ve milletvekilimize gerekli konukseverliği göstereceklerine inanıyoruz ve seçim startını vereceğimiz yarınki toplantımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021