SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dünya » İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü

İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü

A - +

Dünya - 13.11.2017 - 7:51

İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü

İstiklal Gazetesi Köşe Yazarı Ziya Sevim, İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, kurtuluş mücadelesinin Türk insanının bağımsızlık karakterini gösteren en önemli savaş olduğunu vurguladı.

Ziya Sevim, İslahiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, Osmanlı Devleti’nin Birinci Dünya savaşı sonrasında emperyalist güçler tarafından parçalandığını ve Anadolu’nun tüm topraklarının işgal edildiğini hatırlattı. Tarihinde hep bağımsız yaşamış Türk Milletinin, topyekûn bir mücadeleyle giriştiğini, tüm dünyaya örnek olan bir kurtuluş savaşı yaptığını vurgulayan Sevim ,’’ Türk Milletinin evlatları olarak Milli Mücadele ve Kurtuluş Hareketini büyük bir gururla anmaktayız. Vatanımızın kurtuluşu için hayatları pahasına kahramanca mücadele etmiş şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken, tüm Gaziantep /İslahiyeli hemşerilerimin 13 Kasım Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021