SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İŞKUR Aksaray’da Ayak Basmadık Yer Bırakmıyor

İŞKUR Aksaray’da Ayak Basmadık Yer Bırakmıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 24.03.2017 - 9:31

İŞKUR Aksaray’da Ayak Basmadık Yer Bırakmıyor

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın talimatıyla başlatılan mili seferberlik kapsamında Aksaray’ da kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaret kapsamında işçi ve işverenlerin sahada karşılaştığı sorunları ile Bakanlıktan beklentileri yerinde incelenerek gerekli yönlendirme faaliyetleri gerçekleşiyor.

Ziyaretler kapsamında SGK İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, OSB Müdürlüğü, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Aksaray Ticaret Borsası, Metal-İş Sendikası, Şehit Aileleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, SMMMO Başkanlığı, TÜMSİAD, Mercedes-Benz Türk A.Ş., Eroğlu Giyim, Kaya Giyim, Sütaş ve çeşitli kamu kurumu, STK, büyük ve küçük ölçekli işyerleri olmak üzere ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlerin yapılmaya devam ettiğini belirten Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut AKKUŞ ilimizde ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirtti.

Milli seferberlik projesi artı istihdam kapsamında İşbaşı Eğitim Programı ve Meslek Edindirme Kursları ile ilgili hükümetimiz tarafından verilen teşvikler anlatılıyor.

Milli seferberlik programı başladığı günden buyana yaklaşık 3 aylık süre içerisinde Aksaray ilimizde + istihdam kapsamında 3.084 kişi işbaşı yapmıştır. 2017 yılı için + istihdam kapsamında 6.000 olarak belirlediğimiz hedefimizi 10.000 kişiye çıkarmış durumdayız. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek sayımızı bir daha revize ederek sayıyı yükseltmek istediklerini belirtti.

İŞKUR EV ZİYARETLERİNDE

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun başlattığı “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Aksaray İŞKUR ev ziyaretlerine devam ediyor.

Söz konusu program kapsamında;

Şehit yakınları, gazi, engelli, işsiz ve emekliler evlerinde ziyaret edilerek çalışma hayatı içerisinde yer alan bütün tarafların dertleri dinleniyor. Ev sahipleri, devletin sıcak ve şefkatli yüzünü yanlarında görmekten ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından ev ziyaretlerinin devam edeceği belirtildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021