SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İsimsiz Kahramandan Yetimlere Kışlık Yardım

İsimsiz Kahramandan Yetimlere Kışlık Yardım

A - +

Aksaray Haberleri - 25.10.2016 - 8:12

İsimsiz Kahramandan Yetimlere Kışlık Yardım

İHH Yetimleri isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından kışlık mont ve bot ile sevindirildi. Aksaray merkez ve ilçe nüfuslarına kayıtlı 200 yetim diledikleri ayakkabı veya kıyafeti seçerek ihtiyaçlarını kısmen tamamlamış oldular. Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH Yetim Birim Başkanı Hasan KARİP bu çocukların toplum olarak hepimizin sorumluluğunda olduğunu belirtti. Karip, ‘’An itibariyle 255 çocuğumuza aylık 100TL burs desteği sağlıyoruz. Türkiye genelinde bu sayı 24.094’e ulaşmış durumdadır. Halkımızın desteği ile kocaman bir aile olduğumuz söylenebilir. Bu özel emanetlerimizle ilgili her faaliyetimizde içimiz huzur doluyor, çocukların ve annelerinin mutluluğu bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Böyle bir mutluluğu bizlere yaşatan hayırseverimize gönülden teşekkür ediyoruz. Hayır sahibi çocuklarımızı mutlu etti, Allah da kendisini iki cihanda mutlu etsin.’’dedi.

Hasan KARİP ayrıca çocukların hafta sonu ders yardımı ve sosyal faaliyetleri için bağışçı desteğine ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021