SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İnternet ve sosyal medyada geçirilen zaman arttı …

İnternet ve sosyal medyada geçirilen zaman arttı …

A - +

Aksaray Haberleri - 25.01.2018 - 9:13

İnternet ve sosyal medyada geçirilen zaman arttı …

Yapılan araştırmalar Türkiye’de internet kullanım oranının yüzde 60’lara ulaştığı, 42 milyon kişinin ise sosyal medyaya mobilden bağlandığı belirlendi. Konuyla ilgili medyada inceleme yapan Interpress’in Gençlik ve Spor Bakanlığı verilerinden derlediği bilgilere göre, gün içinde bilgisayar başında ortalama 7 saat vakit geçirdiğimiz, sosyal medyaya ise günde en az 3 saat zaman ayırdığımız ortaya çıktı.

Kuzey Amerika ve Birleşik Arap Emirlikleri öne çıkıyor …

Dünyada 354 milyondan fazla kişinin internet kullandığı günümüzde 482 milyon ise aktif sosyal medya kullanıcısının bulunduğu belirlendi. İnternetin en yaygın kullanıldığı kıta yüzde 88 ile Kuzey Amerika olurken, en fazla internet kullanımı ise yüzde 100 ile Birleşik Arap Emirliklerinde gerçekleşti. Bu alanda Japonya’nın yüzde 93 ile ikinci, İngiltere’nin ise yüzde 92 ile üçüncü sırada yer aldığı tespit edildi. İnternet kullanımının en az olduğu kıtalar ise Güney Asya ve Afrika olarak saptandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021