SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İnternet Arızası Fabrikatörleri bezdirdi

İnternet Arızası Fabrikatörleri bezdirdi

A - +

Aksaray Haberleri - 02.05.2019 - 16:19

İnternet Arızası Fabrikatörleri bezdirdi

Adana, Konya ve Ankara yolu üzerinde faaliyet gösteren fabrika sahipleri internet arızasından dolayı yaşadıkları mağduriyetlerinden dolayı şikayetlerini haber merkezimizi arayarak ilettiler.
Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradıklarında ise bir ay boyunca internet hizmetlerinde arıza yaşanacaktır cevabı ile karşılaşmaktadırlar. Bunun üzerine fabrika sahipleri bu zaman diliminde işlerinin aksadıklarını ve özellikle ihracaat işleri ile uğraşan kişilerin teklif vermediklerini beyan ettiler. En buyuk sorunları ise karşılarında bir muhatap bulamadıklarını tek yapabildikleri ise müşteri hizmetlerini arayabilmeleri ve orayı da aradıklarında ise her seferinde otomatik ses kaydı ile karşılaştıklarını beyan ettiler.
Konu ile ilgili şikayetlerini haber merkezimize ileten magdurlar konun bir an evvel çözüme ulaşmasını ve sorunlarına yardımcı olmalarını talebinde bulundular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021