SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İnceöz: “OSB`mizi büyüttük Aksaray`ımızı güçlendirdik”

İnceöz: “OSB`mizi büyüttük Aksaray`ımızı güçlendirdik”

A - +

Aksaray Haberleri - 20.06.2018 - 16:17

İnceöz: “OSB`mizi büyüttük Aksaray`ımızı güçlendirdik”

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz Aksaray`ı sanayi ve istihdam merkezi haline getirmek için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

AK Parti hükümetleri döneminde Aksaray`ın sürekli büyüdüğüne ve geliştiğine dikkat çeken TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “şehrimize getirdiğimiz yatırımlar, hizmetler ve projelerle Aksaray`ımız çevre illerin gıpta ile baktığı bir il haline geldi. Tarım ve hayvancılığın ardından sanayinin marka şehri haline getirdiğimiz Aksaray, Türkiye`yi daha güçlü bir geleceğe taşıyan yolda lokomotif görevi üstlenecek” dedi.

AK Parti`nin Aksaray`a 16 yılda hizmet, yatırım, proje, istihdam, refah ve huzur getirdiğinin altını çizen TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz “AK Parti’nin hizmet siyasetinden Aksaray`ımızın payına düşeni en iyi şekilde alması için, gerek Ankara`da gerekse şehrimizde elimizden gelen gayreti dün olduğu gibi bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti`nin iktidara geldiği günden bu güne anlık, günlük politikalar üretmediğini kaydeden İnceöz, “Bizim hep hedeflerimiz oldu. Orta Anadolu`nun bel kemiği olan Aksaray`da 16 yıllık iktidar tecrübemizle, hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AKSARAY AK PARTİ İLE GÜÇLENDİ

AK Parti iktidarları döneminde Aksaray`ın güçlü bir sanayi şehri olduğunu kaydeden İnceöz sözlerine şöyle devam etti; “Getirdiğimiz yatırım ve hizmetlerle her şeyin en iyisini hak eden Aksaray`ımızda eğitimden, sağlığa, tarımından, sanayiye her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. Organize Sanayi Bölgemize yaptığımız yatırımlar sayesinde Aksaray bir sanayi şehri haline geldi. 2002 yılında sadece yüzde 15`i dolu olan OSB`mizi 2010 yılında %100 doluluk oranına ulaştırdık. ”

OSB`Yİ BÜYÜTTÜK AKSARAY`I GÜÇLENDİRDİK

2002 yılında Organize Sanayi Bölgesi’nde 637 kişinin çalıştığı 7 fabrikanın faaliyet gösterdiğini kaydeden TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “OSB`mize getirdiğimiz yatırımlar, şehrimize istihdam olarak geri döndü. Bugün itibariyle Organize Sanayi Bölgemizde üretime geçen 200 fabrikada yaklaşık 12 bin hemşerimiz çalışmaktadır” dedi.

AKSARAY`I DÜNYAYA AÇTIK

Aksaray Organize Sanayi bölgesine yapılan yatırımların Aksaray`ın ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağladığını belirten İnöcez “Organize Sanayi Bölgemize ülkemizin ve dünyanın dört bir tarafından yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza yeni alanlar tahsis edeceğiz” dedi.

AKSARAY-ULUKIŞLA DEMİRYOLUNU OSB`MİZE BAĞLIYORUZ

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesini 2018 Yatırım Programına aldıklarını kaydeden AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Demiryolunun faaliyete geçmesiyle Aksaray’da üretilen ihraç mallarının Mersin Limanı’na ekonomik olarak daha cazip fiyat ve koşullarda taşınması, yatırım yapan iş adamlarına büyük bir avantaj sağlayacağının altını çizdi. İnceöz, Aksaray-Ulukışla Demiryolu Projesi’nin, 8 kilometrelik bağlantı yolu ile Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) bağlanacağını, bu şekilde yatırımcı sayısının artacağını ifade etti.

AK Parti hükümetleri döneminde Aksaray`ın sürekli büyüdüğüne ve geliştiğine dikkat çeken TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, “getirdiğimiz yatırımlar, hizmetler ve projelerle Aksaray`ımız çevre illerin gıpta ile baktığı bir il haline geldi. Tarım ve hayvancılığın ardından sanayinin marka şehri haline getirdiğimiz Aksaray, Türkiye’yi daha güçlü bir geleceğe taşıyan yolda her zaman olduğu gibi lokomotif görevi üstlenecektir” dedi.

AK PARTİ İLE AKSARAY DEMEK İSTİHDAM DEMEK

Aksaray OSB`de yapılan tahsislerde otomotiv, inşaat, demir çelik ve plastik sektörünün yoğunluk kazandığını bildiren İlknur İnceöz, “kazandırdığımız ek alanların ardından OSB`mizde tekstil, gıda ve metal sektörleri de yoğunluk kazanmaya başladı. Sadece ülkemizden değil, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yatırımcıların yoğun ilginin OSB`mize ek alan tahsisleri yapmaya devam edeceğiz. Organize Sanayi Bölgemizde mevcut tahsislerin tamamlanmasının ardından, Aksaray`ımıza yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı yatırımcılarımıza tahsis alanlar kazandıracağız. Aksaray`ımıza, ülkemize çivi çakmak için yola çıkan, niyeti ülke ekonomisine katma değer sağlamak olan tüm yatırımcılarımızın yardımcı olmak için yanlarındayız” dedi.

GÜÇLÜ BİR AKSARAY İÇİN

Aksaray`ın yeni iş imkânlarına, iş alanlarına, istihdam merkezlerine kavuşması için var güçleri ile çalıştıklarını kaydeden TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, sözlerini şöyle tamamladı: “Hemşerilerimizin gelişmiş bir demokrasi, güçlü bir ekonomi, milli bir savunma sanayi, güvenli ve istikrarlı bir ülke, huzurlu ve müreffeh bir millet, yatırımlarla daha da büyüyen bir Aksaray için 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında liderimiz Sayın

Recep Tayyip Erdoğan`ı, Milletvekili seçimlerinde ise AK Parti`mizi bir kez daha güçlü bir şekilde desteklemelerini bekliyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021