SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İnceöz köy ziyaretlerine devam ediyor

İnceöz köy ziyaretlerine devam ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2015 - 15:10

İnceöz köy ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Aksaray Milletvekili ve Milletvekili Adayı İlknur İnceöz köy ziyaretlerine devam ediyor. Genç Osman, Ağzıkarahan, Gökçe ve Yalnız ceviz köylerini ziyaret eden Milletvekili İnceöz ve Ak Parti heyeti ile Aksaray’ın her bir köşesindeki yaşayan vatandaşlarımızla buluşmak için yolları aşındırdıklarını belirtti.

Aksaray’ı geliştirmek ve modern şehirlerarasında yerini alması için çalışacaklarını söyleyen Milletvekili İnceöz, Konuşmasının devamında “çiftçiye yardım edip kazancını artırmak bizim görevlerimizdendir. Sizlerin destek ve dualarınız Aksaray için ülkemiz için çok önemli bu yüzde seçkin kararlarınızı bekliyoruz. Birlikte güzel işler yapmak için Ak Parti’ye halkımızın partisine inanıp güvenin. Yolumuz uzun birlikte daha güzel işler yapacağınız biriniz bile eksikseniz bizler tamam olamayız,” dedi.

Köylü vatandaşların sorunları ile ilgilenip istek ve temennilerini not olan Milletvekili adayı halkın coşkusu ile köylerden ayrıldı. Halkın ziyaretten memnuniyetini belirterek desteklerinin daima Ak Teşkilat ile olacağını söylediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021