SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İnceöz, Esnafları İle Buluşup Hemhal Olmaya Devam Ediyor

İnceöz, Esnafları İle Buluşup Hemhal Olmaya Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 04.05.2015 - 14:02

İnceöz, Esnafları İle Buluşup Hemhal Olmaya Devam Ediyor

Aksaray AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı İlknur İnceöz Aksaray’ın esnafları ile buluşup hemhal olmaya devam ediyor. Aksaray İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 40m’lik yol üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında hanım esnaflarla karşılaşan inceöz; AK Parti Hükümetinin Kadınlara yönelik yaptığı çalışmalardan bahsetti. Kadınlar artık ezilen şiddet gören insanlık dışı muamele görmekten kurtuldular. Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu olarak Kadınların her alanda yaşamını kolaylaştırmak için yeni çalışmalarımız devam ediyor.

Hanım kardeşlerimiz artık yalnız değil. 2002’den bu yana bütün AK Parti hükümetleri kadının toplum hayatındaki hak ettiği konuma ulaşması için çok önemli düzenlemeleri hayata geçirmiştir. 2010 referandumu ile kadınlara pozitif ayrımcılık uygulanması anayasa hükmü haline getirilmiş, kadın istihdamını arttırıcı çalışmalar yapılmış, özellikle özel sektörde daha fazla kadın çalıştırılmasını sağlayacak teşvikler sağlanmıştır. Çalışan annelerin hayatlarını kolaylaştırıcı birçok yenilik uygulamaya konmuş, okuyan ve çalışan bayanların en büyük sorunlarından birisi olan başörtüsü problemine son verilmiştir. Kadına karşı şiddeti önlemek için hapis cezalarına kadar varan birçok düzenleme yapılmıştır. Kısacası AK Parti ‘kadınlar başımızın tacıdır’ sözünü teoriden alıp uygulamaya geçirmiş, hayatın her alanında hanım kardeşlerimizin hak ettiği değere kavuşması için gayret göstermiştir.” dedi.

AK Parti’nin girdiği her seçimde en büyük destekçisinin şüphesiz kadın seçmenlerin olduğunu belirten Milletvekili İlknur İnceöz, 2023 Türkiye’sine giden yolda emin adımlarla yürümeye devam edebilmemiz için, ‘Yeni Türkiye Güçlü gelecek’ hedefine ulaşabilmemiz için önümüzdeki genel seçimler ak vekiller olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer almalıyız. Tabi ki bu süreçte de en büyük güvencemiz ve en büyük destekçimiz kadınlarımız olacaktır. Özellikle hanım kardeşlerimizin bu güne kadar olduğu gibi bu seçimde de görevlerini layıkıyla yapacaklarına olan inancımız tamdır.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021