SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “İmam Hatipler Medeniyetimizin Temel Direğidir”

“İmam Hatipler Medeniyetimizin Temel Direğidir”

A - +

Aksaray Haberleri - 04.08.2015 - 15:37

“İmam Hatipler Medeniyetimizin Temel Direğidir”

Ak Parti’nin yaptıkları ve yapacakları Ak Siyasetin felsefesinden ayrı bir söylem olmadı olmayacaktır diyen Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İlçe, Belde ve Köy gezileriyle gezi programlarının devam ettiklerini belirti.

Hafta sonu yapılan gezi programına İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekili Nevzat Palta, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, İl Başkan Yardımcılarımız ve Teşkilat mensuplarımızdan oluşan Ak Heyet olarak önce Eskil İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Güdendede’nin oğlunun düğün merasimine katılım sağladıklarını belirtti, yeni evlenen çiftlerin nikah şehitliğini yaptık, dedi. Akabinde Akimder’in düzenlemiş olduğu Pilav Günü programına katılım sağladıklarını ifade eden İl Başkanı Karatay, Milletimizi tarihimiz boyunca ayakta tutan en büyük güç sahip olduğumuz manevi değerlerdir. İmam hatip okulları manevi değerlerin pozitif bilimlerle harmanlandığında ve aldıkları eğitimle kendi kimliğine sahip köklü medeniyetin asaletini onurla taşıyan toplumumuzu manevi değerlerimizi ayakta tutan gençler yetişmektedir. Bu anlamda imam hatip okullarının ülkemizde yaygınlaşması ise bizim için büyük önem taşımaktadır.

Programın devamında köy ve belde gezilerimiz ile devam ediyoruz, dedi. Bizler boş durmuyoruz, Ak Parti Hükümeti’nin eylemleri ve söylemlerindeki çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Ak duruşumuzu hiçbir zaman milletimizin hissiyatından, duruşundan farklı olmadı, bundan sonra da olmayacaktır.

Belde ve köy ziyaretlerimiz sırasıyla Topakkaya, Bağlıkaya Beldeleri, Sapmaz, Acıpınar, Hanobası ve Sarayhan köylerine ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Ak Parti’nin tökezlemesini bekleyenler beyhude bir bekleyiş içindedir. Bizler beldelerimizi ve köylerimizi kalkındırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, AK Parti’nin girdiği tüm seçimleri kazanan dünyadaki tek parti olduğunu söyleyen İl Başkanı, Ak Parti iktidarı ile Türkiye’ye adeta çağ atlatan partimiz olmuştur. Vatandaşlarımıza partimizi ve hedeflerimizi daha iyi anlatmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021