SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlkokul Öğretmenleri, Portekizli Öğrencilerle Kültürler Arası Köprü Kurdu

İlkokul Öğretmenleri, Portekizli Öğrencilerle Kültürler Arası Köprü Kurdu

A - +

Aksaray Haberleri - 13.02.2017 - 15:47

İlkokul Öğretmenleri, Portekizli Öğrencilerle Kültürler Arası Köprü Kurdu

Kamber Gülüzar Demir İlkokulu 2015-2017 Erasmus+ Okul Ortakları kapsamında yürüttüğü To be or not to be a hero(Kahraman Olmak ya da Olmamak)adlı projenin 5. Uluslararası toplantısını Portekiz’in Mangualde şehrinde gerçekleştirildi.

Proje ekibinde proje koordinatörü İngilizce Öğretmeni Sultan DURMUŞ,Okul müdürü Enver KOÇ, Sınıf öğretmenleri ;Levent DEMİREL ve Seval Handan KAYNAK yer aldı.

Toplantıya Türkiye, Belçika,İtalya,Polonya,Bulgaristan ve Portekiz katıldı.Aksaray’ı temsil eden okul yöneticileri, Portekiz’de eğitim öğretim durumları yerinde gözlemledi.

Kamber Gülüzar Demir İlkokulu Öğretmenleri, Portekizli öğrencilerle kaynaşıp kültürler arası köprü oluşturdu.

Uluslararası toplantılarda Aksaray’ı başarıyla temsil eden Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu Öğretmenleri 2015-2017 Erasmus+ Okul ortaklıkları kapsamında yürütülen ve beşincisi Portekiz’de düzenlenen toplantıda hem Aksaray’ı hem de ülkemizi başarıyla temsil etti.

Okul Müdürü Enver KOÇ,Portekiz gezisi ve toplantılar hakkında şu görüşlere yer verdi

Portekiz toplantımız çok verimli geçmiştir. Portekiz’de düzenlenen toplantıda eğitimci-öğrenci kaynaşmasıyla kültürler arası köprü kurulmuştur. Proje ekibi hazırlanan programı izlemiş, sınıflarda dersleri gözlemleyip karşılaştırmalarda bulunma imkânı yakalamış ve güzel sonuçlar elde etmiştir. Lizbon ve Mangualde de tarihi ve kültürel yerler gezilmiş ve bilgiler alınmıştır. Bu geziden oldukça faydalanılmıştır.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021