SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “İlimiz doğal zenginliklerle donatılmış bir şehirdir”

“İlimiz doğal zenginliklerle donatılmış bir şehirdir”

A - +

Aksaray Haberleri - 17.04.2015 - 11:49

“İlimiz doğal zenginliklerle donatılmış bir şehirdir”

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yayınladığı basın bildirisinde, ilimizin Güzelyurt İlçesinde 5 – 21 Nisan Turizm Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandığını festival kapsamında bizlerde Milletvekili Adaylarımız Nevzat Patla, Hüseyin Hüyük ve Ak Heyet olarak programa katıldıklarını belirtti.

Ak Parti kadroları Turizme ve tarihi değerlerin şehirlerin ve ilçelerin kalkınması için önemli rol oynadığının bilincinde olduğunu belirten il başkanı, Aksaray’ımız doğal zenginliklerle donatılmış bir şehirdir. Gerek Ihlara Vadisi gerekse Hasan Dağı Aksaray’ın turizm açısında kalkındırılabilir ve zenginleştirilebilir kaynaklarındandır.

Her yıl yüzlerce turistin şehrimizi ziyareti ekonomimize önemli katkıda bulunmaktadır bizler Ak Kadrolar olarak şehrimizin modern turizm şehirleri arasında olabilmesi için Turizm Bakanlığı destekleri ile Aksaray’a kazandıracağız. Aksaray kazanacak millet kazanacak, millet kazanacak Türkiye kazanacak, dedi. Program sonrası Ak Heyet Güzelyurt esnaflarını da ziyaret edip hayırlı işler diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021