SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlhan Muhtarları, Muhtarlar İlhan’ı unutmadı

İlhan Muhtarları, Muhtarlar İlhan’ı unutmadı

A - +

Aksaray Haberleri - 26.05.2019 - 23:32

İlhan Muhtarları, Muhtarlar İlhan’ı unutmadı

11 ayın sultanı ramazan ayı ile bir kez daha buluşabilmenin mutluluğunu, dayanışmanın ve kaynaşmanın adresi olarak Eski Belediye başkan yardımcısı ve belediye meclis üyesi Yılmaz İlhan Aksaray’daki 48 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek iftar yaptılar.
Aksaray’da özel bir lokantada iftar programında bir araya gelen Yılmaz İlhan ve muhtarlar dayanışmanın ve kaynaşmanın örneği oldular.
İftar programında muhtarlara seslenen İlhan; Ramazan birlik beraberlik ayı. Bunun için bu birlik beraberliği sadece kendi aramızda değil, vatandaşlarla beraber, komşularla mahalleliyle bir araya gelip bir iftar yapılması düşünülmektedir. Onun için burada toplandık. Bir köyde, kasaba da olsun, bir yerin nerde olursa olsun. Bakınız muhtar, imam ve öğretmen bir yerde bunların hepsi birlik beraberlik içinde olursa Allah’ın izniyle olmayacak bir şey olmaz. Yapamayacağımız bir şey olmaz. Ama muhtarlar bir tarafa, imam bir tarafa, öğretmen başka bir tarafa çekerse bu olmaz. Onun için birlik beraberliği sağlamak için bu memleket hepimizin bu vatandaş bizim vatandaşımız, bu cemaat bizim cemaatimiz bu fakir fukara bizim fakir fukaramız onun için bunlara elimizi uzatmamız lazım. Hiç kimse kimsesiz kalmasın yani herkes insanları sahiplenmesi lazım. Onun için bizlerde fakir fukara olsun, zengin olsun önemli değil, önemli olan birlik beraberliği sağlamaktır. Dedi.
Bu vesileyle mübarek ayın hayırlara vesile olmasını dileyerek katılan tüm muhtarların ramazanını tebrik etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021