SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “İlçe Teşkilatlarına Ziyaret”

“İlçe Teşkilatlarına Ziyaret”

A - +

Aksaray Haberleri - 01.04.2015 - 15:56

“İlçe Teşkilatlarına Ziyaret”

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı yazılı açıklamada; Aksaray Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanımız Ayhan Gümüşay, Teşkilatımızın her kademesindeki Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ekibiyle Eskil ilçesinde Önce Ak Parti İlçe Teşkilat Binasına ziyarette bulundu, akabinde İlçe Belediye Başkanlığını, İlçe Kaymakamlığını, Devlet Hastanesi’ni ve Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İlçe teşkilatı ziyaretinde konuşma yapan Teşkilat Başkanı Ayhan Gümüşay; Ak Parti olarak çok büyük bir sorumluluğu taşıyoruz. Biz 3 Kasım seçimleriyle birlikte Türkiye’nin barış içinde, huzur içinde, refah içinde büyümesini onaylanmış, bu büyümenin devamı yönünde karar vermiştir. AK Partinin elde ettiği büyük başarıda teşkilatların çok önemli bir payı olduğunu, aynı duygu bütünlüğü içinde çalışmanın başarıyı beraberinde getireceğini vurgulayan gümüşay, Bizim amacımız milletimize hizmet etmektir, dedi.

Bizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin sesine kulak verecek, milletimizin verdiği mesajı en iyi şekilde okuyarak ve buna göre değişimi gerçekleştirerek 7 Haziran seçimlerine hazırlayacağız. Seçim çalışmalarımıza startı verdik. Bu seçimi de kazanacağız sloganla yola çıktıklarını belirten gümüşay, Ak Sevdamızdan, Başbakanımızdan aldığımız enerjiyle, güçle ilçelerimizden ziyaretlerimize başladık, dedi.

Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak, İl Teşkilatı olarak Sizlerin bizleri ziyaret etmenizden dolayı çok mutluyuz. Bizlerde ilçe teşkilatları olarak daha çok çalışacağız. Bu noktada tüm ilçe teşkilatımıza büyük görevler düşüyor, inşallah her seçimde olduğu gibi bu seçimde de kazanmak için var gücümüzle çalışacağız, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021