SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “İlahi Mesajda Emredildiği Gibi ‘Olanın Olmayanla Paylaşmasıdır’ “Kurban”

“İlahi Mesajda Emredildiği Gibi ‘Olanın Olmayanla Paylaşmasıdır’ “Kurban”

A - +

Aksaray Haberleri - 22.09.2015 - 13:20

“İlahi Mesajda Emredildiği Gibi  ‘Olanın Olmayanla Paylaşmasıdır’ “Kurban”

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı basın açıklamasında, Kurban Bayramının tüm Müslümanlar için ibadet olduğunu belirtti ve Kurban bayramını, kesilen kurbanlarla, yapılan hayırlar, akraba ziyaretleriyle huzurlu bir şekilde geçirilmesini dilediğini söyledi.

Kurban Bayramında millet olarak, İlahi mesajda emredildiği gibi ‘olanın olmayanla paylaşması’ düsturuna azami şekilde dikkat etmemiz gerekmektedir. Etrafımızdaki insanların yüzlerini güldürmek ve bu vesile ile paylaşmanın manevi huzur ve duyumunu yaşayabilmek için ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizi gözetelim. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günüdür. İnanıyorum ki bu birlik, beraberlik ruhunu, bu duygu birliğini daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel ve aydınlık yarınlara ulaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerime esenlikler temenni ediyor ve bu güzel Bayram gününün tüm insanlarımızın gönüllerini şenlendirmesini diliyorum. Tüm Aksaray’lı hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun” diyen İl Başkanı, Mesajının son kısmında AK Parti’deki Bayramlaşma Töreninin Bayramın 2. (İkinci) günü (25 Eylül 2015 Perşembe günü) parti binasında saat 11.00’da yapılacağını söyledi ve tüm vatandaşlarımızı bayramlaşma programlarımıza davet ediyorum, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021