SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldılar

İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldılar

A - +

Aksaray Haberleri - 23.01.2018 - 16:41

İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldılar

13 Ocak Cumartesi günü Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Ak Parti Aksaray 6. Olağan İl Kongresinin ardından göreve seçilip, çalışmalarını hızlandıran İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, geçtiğimiz hafta yeni yönetim kurulu ile tanışma toplantısı gerçekleştirmişti.

Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısının bu haftaki misafirleri Ak Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat oldu.

Toplantıda açılış konuşması yapan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Öncelikle katılımlarından dolayı Grup Başkanvekilimiz İlknur İnceöz, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ve Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat’a yönetim kurulu toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. 6.Olağan İl Kongremizi Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım ve Bakanlarımızın katılımlarıyla icra ettik. Kongremiz büyük bir coşku ve heyecan içinde geçti. Bu kongre ile yakaladığımız heyecanı aynen devam ettireceğiz. Sorumluluğumuz büyük. Bu günden sonra daha büyük bir heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kapısı çalınmadık ev, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Teşkilat disiplini içerisinde geniş halk kesimleri ile diyalogumuzu sürdüreceğiz. Rabbim bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emir ve talimatları doğrultusunda Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve teşkilatımız ile tüm gücümüzle halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz.” dedi.

Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ise, “Aksaray’ı geliştirmek ve modern şehirler arasında yerini alması için teşkilatımız, belediye başkanımız, milletvekillerimiz ile birlikte çalışacağız. Yolumuz uzun birlikte daha güzel işler yapacağız, biriniz bile eksikseniz bizler tamam olamayız, Ak siyasetin temeli, insan odaklı bir anlayışla insanımızı esenliğe kavuşturmak, ülkemizi adalet ve kalkınmayla yükseltmektir. Muhafazakâr Demokrat kimliğiyle, toplumsal merkeze oturan hüviyetiyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin birikimine, kazanımlarına sahip çıkan özelliğiyle Ak Parti, ülkemizin bütün renkleriyle, bütün desenleriyle, bütün fikirleriyle ahenk içinde olan bir partidir. Ak Parti belli bir dinî, mezhebi, etnik kökeni, dünya görüşünü değil, 80 milyon Türkiye’nin tüm farklılıklarını, tüm çeşitliliğini aynı samimiyetle sahiplenen, tüm Türkiye’yi aynı ruhla kucaklayan bir harekettir. Rabbim birlikte güzel hizmetler yapmayı nasip etsin, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Öncelikle yönetimde görev alan arkadaşlara muvaffakiyetler diliyorum. Bugün burada, İl yönetim kurulu toplantımıza katılarak yönetim kurulumuzda yeni görev alan arkadaşlarımızla tanışma fırsatı bulduk. Bildiğiniz üzere ülkemiz zor bir süreçten geçiyor, içerde

ve dışardaki şer odakları birliğimize beraberliğimize kastetmeye çalışıyor. Bu süreçte daha çok birbirimize kenetlenmeli birlik olmalıyız. Allah’ın izniyle bizler bir olur beraber olur kardeş olursak üstesinden gelemeyeceğimiz sıkıntı yok. Halka hizmet, Hakka hizmet düsturuyla yönetim kurulumuzda görev alan arkadaşlar olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde görev alan kardeşimizle, Belediye Başkanımızla, İl Başkanımızla, Milletvekilleri olarak bizler, İlimize Ülkemize nasıl katkı sağlarız düşüncesinde olmalıyız. Şehrimiz için birlikte elimizden ne geliyorsa yapacak, büyük başarılara hep birlikte imza atacağız.” İfadelerinde bulundu.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise yaptığı konuşmasında, “Türkiye Ak Parti iktidarı ile her alanda ileriye gitti. Hangi alanı ele alırsanız alın, her alanda gerçekleştirdiğimiz icraatlarla hayal dahi edilemeyen başarılara imza attık. Eğitimde yaptıklarımız başlı başına bir devrimdir, 5 bin okulu 8 yılda yapan bir iktidar, kitapları ücretsiz dağıtan bir iktidar, 81 vilayete Üniversite kuran bir iktidar var ortada, Ak Parti hükümetleri döneminde sağlıkta büyük dönüşüme imza attık. Rabbim Cumhurbaşkanımıza devlet büyüklerimize güç kuvvet versin. Bu duygu ve düşüncelerle yönetimde görev alan arkadaşlara görevlerinden başarılar diliyorum.” dedi

Son konuşmacı olarak konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Öncelikle burada Ak Parti ailemiz ile bir arada olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Ben bir Ak Partili Belediye Başkanı olarak kendimi sizlerden farklı görmüyorum. Her zaman teşkilatlarımız ile bir aradayız, teşkilatlarımızın emrindeyiz. Bu büyük Ak Parti ailesinde hepimize verilmiş birer görevler var. Kimimiz üye olabilir, kimimiz bakan, milletvekili veya il başkanı olabilir ancak hepimizin tek bir gayesi var, şehrimiz ve ülkemiz. Bu doğrultuda elimizden gelen tüm çabaları sarf ediyor, canla başla çalışıyoruz. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürelim. Bir kardeşiniz olarak ben her zaman emrinizde olacağım. Bundan sonra her konuda sizlerin yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.” dedi. Toplantı karşılıklı istişarelerle devam etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021