SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Özel İdaresi Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitimi Verildi

İl Özel İdaresi Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitimi Verildi

A - +

Aksaray Haberleri - 12.04.2018 - 18:20

İl Özel İdaresi Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitimi Verildi

Genel Sekreter Ramazan Altundağ tarafından il özel idaresi personeline Protokol ve Görgü kuralları eğitimi verildi.

İdaremiz Toplantı Salonu’nda yapılan eğitime Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Altınsoy,birim müdürleri ve personeller katıldı.

Genel Sekreter RAMAZAN ALTUNDAĞ konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Devlet memurları amiri oldukları kuruluş ve hizmet birimlerinde kanun, tüzük ve yönetmeliklerle belirlenen görevleri zamanında ve eksiksiz olarak yapmaktan ve yaptırmaktan, maiyetindeki memurlarını yetiştirmekten, hal ve hareketlerini takip ve kontrol etmekten görevli ve sorumludurlar.Kamusal yaşamda kimse kendini temsil etmez.Taşıdığı unvanı ve çalıştığı kurumu temsil eder.Devlet vatandaşlara hizmet için kurulmuş bir yapıdır. Kanunla görev ve yetkiler bazı kişilere verilir.Memurlar arasında işlerin yürümesi rütbe-makam düzenlemeleri ile olur.Bu çerçevede kurumumuz çalışanlarına protokol ve görgü kurallarını içeren bir eğitim verdik.Bu eğitim hizmet alanında personelimizin Devlet ve vatandaş arasındaki iletişimi de artırmada yardımcı olacağını düşünüyoruz.Bir önceki gün Valilik yazı işleri müdürü sayın Ali Dinç yine personelimize kurumlar arası yazışmalar da önemli noktaları,Devlet kurumlarında resmi yazının önemi ve etkinliği anlamında eğitim vermiştir.Bu vermiş olduğumuz eğitimler personelimize verilmeye devam edecektir,dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021