SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği Başvuruları Devam Ediyor

İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği Başvuruları Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 30.11.2018 - 12:14

İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği Başvuruları Devam Ediyor

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği başvurularının 3 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini hatırlattı.

İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurularının 3 Aralık 2018 tarihine kadar devam ettiğini belirten Başkan Altınsoy, “Hepimizin bildiği üzere belediye başkan aday adaylığı başvuruları 16 Kasım Cuma günü saat 24.00’da sona erdi. AK Parti’de yerel seçimlerde aday belirleme süreci tarihte ilk kez yapılan e-temayül yoklamasıyla dijital ortamda yapılarak önemli bir sürece girilmiş oldu. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Aksaray’da sonuçlar aynı gün, yalnızca Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından görecek şekilde ekranına düştü. AK Parti’mizin İl Genel ve Belediye meclis üyelikleri için ise süreç henüz devam ediyor. Bu başvurular ise 3 Aralık tarihinde saat 17.00’da sona erecektir. Başvurular için genel merkezimizin kriterleri esas alınacaktır. Temsil gücü olan memleket adına sözü olan ve AK Partimizin prensiplerini paylaşan tüm kardeşlerimiz müracaatta bulunabilirler. Yapılacak olan yerel seçimlerin partimiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021