SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Genel meclisinden Okula tadilat sözü

İl Genel meclisinden Okula tadilat sözü

A - +

Aksaray Haberleri - 11.12.2015 - 13:38

İl Genel meclisinden Okula tadilat sözü

İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün, Aksaray Merkez Abdulhamid Han Fen Lisesinde bir dizi incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Defterdarı Uğur Arslan, İş Kur İl Müdürü Bülent Bekin, İl Nüfus Müdürü Suat Keleş,Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Sivil Toplum Kuruluşlarından Müsiad Başkanı Eyüp Dağdaş, Sütaş Müdürü Dinçer Özmen, Kanat Metal Fabrikası sahibi Abdurrahman Kanat, Arma Yapı Sahibi Mustafa Ateş Okul aile Birliğinin daveti üzerine okulda incelemelerde bulundular.

İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün, İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte Aksaray Merkez Abdulhamid Han Fen Lisesi sinde incelemelerde bulundu. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı için okul ve kurumların fiziki durumlarını, onarım ve tadilat yapılması için yerinde inceleyen M.Muammer Tüzün; İl Genel Meclisi olarak okullarımızın iyileştirilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız dedi.

Okul Müdürü Hacı Berber’den bilgiler alan heyet, okulun bakım onarıma ihtiyaç olduğu hali hazırdaki yemekhanenin yetersiz kaldığı bildirilerek ilgililerden destek istedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021