SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 03.12.2018 - 11:29

İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

AK Parti Aksaray İl Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi.

ATSO’da düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Emrullah Kırkpınar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, il yönetimi, ilçe gençlik kolları başkanları ile teşkilatın genç üyeleri yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından program gençlere dair hazırlanan video gösterimi ile başladı. Açılış konuşmasını ise İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç yaptı.

Burada hep beraber olmanın sevgisini ve muhabbetini yaşadığını dile getirerek sözlerine başlayan Kılıç, “Partimize ve davamıza gönül veren kardeşlerimiz bilmelidir ki kurdukları tuzaklar ile bu milletin asla kabul etmeyeceği sofralarda bizi yemek istiyorlar ancak bu davanın neferleri imanıyla davasına ve Cumhurbaşkanına olan inancıyla bizi değerlerimizden ve benliğimizden koparmak isteyenlere Alemi Cihanı dar edecektir. Bizler suskun çoğunluğun fikriyatına vurulan düşüncesine vurulan suskun çoğunluğun dirilişi ile bu kürsülerdeyiz. Bize inanan bize ümit bağlayan ümmetin vebalini taşıyoruz. O yüzden yoruldum yok usandım yok hep daha fazla çalışacağız hep daha ileriye bakacağız.”

Sadece bir siyasi parti olmadıklarını ve AK Parti’nin bu milletin öz değerlerini kendine şiar edinmiş bir parti olduğunu belirten Kılıç, “Bizler gönül aldıkça üstünüz bizler gönüllere girdikçe galip olacak olanlarız. Teşkilatlarda birliğimiz ortada. Burada başta ilçe başkanlarım olmak üzere Sultanhanı, Gülağaç, Ortaköy Sarıyahşi, Güzelyurt, Ağaçören ve Eskil teşkilatlarımızla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yola çıkalı bugün itibariyle 280 gün oldu. Bu zaman zarfında emeğini esirgemeyen işini, ekmeğini, ailesini bırakarak çalışmalarımıza katılan teşkilatımıza teşekkür ederim. Ayrıca İl Başkanım Hüseyin Altınsoy’a, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya, İlçe Başkanım Hamza Aktürk’e, Kadın Kolları Başkanım Ferhan Polat’a teşekkür ederim” dedi.

Kardeşlerim dediği dav arkadaşlarına yerel seçimin önemine değinen Kılıç, “Bu seçimde mesele beldemiz değil, mesele ilçemiz değil, mesele ilimiz değil, bu seçimde mesele Türkiye ve İslam sancaktarlığıdır. Biz eğer ki sen ben kavgasına düşer isek Çeçenistan’da şehit olan Şamil Basayev’e, Mısırda göğsünden vurulan Esma kardeşimize sırt çevirmiş oluruz. Kudüs’te bombalanan İslam fidanlarına, Irakta namusu bertaraf edilen kardeşlerimize sırt çevirmiş olacağız. Çanakkale’den Kafkaslara Galiçya’dan Trablus’a Azerbaycan’da Karabaga sırt çevirmiş oluruz. Ezanı Muhammedî aslına dönsün diye dar ağacına çıkan Adnan menderese, 80 darbesinde idam edilen vatan evlatlarına sırt çevirmiş olacağız. Biz halen sen ben dersek, 15 temmuzda göğsünü siper eden aziz şehitlerimize, dağlarda it sürüsü teröristlere dünyayı dar eden Mehmetçiğe sırt çevirmiş oluruz. O yüzden sen ben demeyeceğiz meselemiz bir amacımız bir davamız bir ya zillet ya hürriyet.”

AK Parti İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısının Aksaray’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da, belediye olarak gençlere yönelik hayata geçirdiği projeden bahsetti.

AK Parti’nin kadın ve gençlere her zaman ayrı bir önem verdiğini ve onlara yönelik çok sayıda proje hayata geçirildiğini hatırlatan MKYK Üyesi Emrullah Kırkpınar da AK Parti’nin her teşkilatının birer okul olarak görülmesi gerektiğini, gençlik kollarından başlayan birçok kişinin partide üst düzey görevlere geldiğini aktardı.

İl Danışma Meclisi toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerine başlayan İl Başkanı Altınsoy ise, “Gençlerimizi görünce, gençlik yıllarıma dönüyorum. Gençlik Kollarımızın İl Danışma Meclisi toplantısı var denilince heyecanlandım, geçmiş günlerimdeki heyecanı tekrar hissetmek için aranıza hevesle geldim. Ülkemizin en büyük zenginliği nedir desek? Belki birçoğunuz bu soruya farklı cevap verir ama Türkiye’nin en büyük zenginliği siz gençlersiniz. Bu nedenle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz gençlere çok önem veriyor. Bizler Parti çalışmalarımızda gençlerimizle birlikte yürüyoruz. Türkiye’de kendi kendine yarışan bir partiyiz. Biz kendine hedef koyan, o hedef için çaba gösteren ve o hedefe ulaşmak için projeler üreten bir partiyiz. Gençlerimiz bu hedeflerin peşinde koşmaktan eminim geri durmayacaktır” dedi.

“Sevgili gençler” diyerek sözlerine devam eden Altınsoy, “AK Partili olmanın, AK Partide genç olmanın gururunu nasıl yüreğinizde hissediyorsanız, yine AK Parti’de genç olmanın sorumluluğunu, vebalini yüreğinizin en derininde hissediyor olmalısınız. Bizler biliyoruz ki mensubu olduğumuz bu hareket tüm dünya mazlumlarının, Alem-i İslam’ın son umududur. Yine biliyoruz ki bu hareketin umudu da bu gençliktir. Bu sebep ile siz genç kardeşlerimin boşa harcayacak bir dakikası bir anı bile yoktur. Bizler de Gençlerimizi görünce onlar gibi heyecanlı oluyor, kendimize geliyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan özellikle gençlere çok önem veriyor. Kendisi zaten “Bizler gelip geçiciyiz. Biz bu gençlere bu vatanı da bu görevi de bırakacağız’ diyor” diye konuştu.

Gençlik döneminin ve gençlerin kendisi içinde ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Altınsoy, “Bizlere genç yaşlarımızda iken “Bir yiğit çıkacak ve Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda Dünya Beşten Büyüktür diyerek Emperyalizme kafa tutacak” deselerdi o dönemlerde bunu hayal bile edemezdik. Ancak bugün gençlerimizin lideri bellidir. Sevgili Gençler ben sizlerle birlikte bu kutlu davadaki mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizden, hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayıp, yılmadan yıkılmadan davamız ve partimiz için gece gündüz demeden çalışacağımıza inanıyorum. Yaklaşan yerel seçimlerde de Gençlerimizle ve tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayacağına inanıyorum. Gençler bizim gücümüze her zaman güç katıyor” açıklamasında bulundu.

“Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da gözünün gördüğü işte bu gençlerdir” diyen Altınsoy, “Çünkü Gençlerimiz çalışmalarda, sahalarda, sokağa çıktığımızda kısacası her alanda elimiz, kolumuzdur. Gençlik yoksa heyecan yok, varsa heyecan var. Gençlerin çalışmaları, partimize heyecan getiriyor. Gençlerimiz siyaset üreten, siyasete öncülük eden, bir anlamda genel ve yerel çalışmalarda AR-GE üretimi yapan organdır. Sözlerimi noktalarken bu günlerde Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren çalışmalarda gençliğimize başarılar diliyor, Gençlik Kolları İl Başkanımız Mehmet Emin Kılıç Kardeşime ve Yönetim Kurulu Üyelerimize emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Konuşmanın ardından salondaki gençler Altınsoy’a ‘En büyük Başkan Bizim Başkan’, ‘Başkan Gençlik Seninle Gurur Duyuyor’ diyerek tezahüratta bulundu. Program, salondaki tüm geçlerin tek tek İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021