SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Başkanı Altınsoy’un 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

İl Başkanı Altınsoy’un 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.07.2018 - 19:40

İl Başkanı Altınsoy’un 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “24 Temmuz 1908 tarihinde İkinci Meşrutiyet’in ilanıyla birlikte Türk basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü kutlanan Basın Bayramı’nın tüm basın camiasına hayırlar, güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Altınsoy, “Ülkemiz içinde bulunduğu konjonktürel durum nedeniyle gazetecilik mesleğinin hem zor hem de çok hassas çizgiler üzerinde yürütülmesi gereken önemli bir meslektir. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkesi ve milleti için doğruları büyük bir cesaretle icra eden gazetecilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Gazetecilerimiz ne olursa olsun o milletimizi doğru bilinçlendirerek kritik noktalarda önayak olmuşlardır. Hassasiyetlerimizi hedef seçen hainlere karşı safını belli ederek halkı doğru bilinçlendirme konusunda yönlendiren gazetecilerimiz, tarihin her sayfasında yerini almıştır”

Gazetecilerin yaşamın her alanında doğruları aktarma çabasında olduklarını dile getiren Altınsoy, “Kamuoyunu aydınlatmak ve insanları olaylardan haberdar etmek için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Dinamiklik isteyen mesleklerin başında gelen gazetecilik, her anlamda çok yönlü olması gerekir. Çünkü her kesimin sesi ve kulağı olduğunu bildiğimiz gazetecilik, kulvar tanımadan her yerden haberdar olma peşindedir. Buda gazetecilik mesleğinin kutsal kutsal ve bir o kadar da meşakkatlerinin nedenli zor olduğunu gösterir” dedi.

Altınsoy, “AK Parti hükümetlerinin yapmış oldukları icraatları doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyuna yansıtmaya çalışan gazetecilerimize teşekkür ediyorum. Çünkü Aksaray ve bölgemiz için son derece önemli projelere imza atılıyor. İlçelerimizde ve kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımız artık geleceğe daha güvenle bakan bir profil konumuna gelmiştir. Gazeteciler tüm bu olumlu gelişmeleri servis ederek vatandaşların doğru yönde hareket etmelerini sağlamaktadır” ifadelerine yer verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021