SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İİF Binası Kamu Hayırsever İşbirliği Örneğidir

İİF Binası Kamu Hayırsever İşbirliği Örneğidir

A - +

Aksaray Haberleri - 11.11.2016 - 10:47

İİF Binası Kamu Hayırsever İşbirliği Örneğidir

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, İslami İlimler Fakültesi’nin (İİF) gerek öğrenci sayısı, gerek akademisyen sayısı, gerekse nitelik olarak her geçen gün biraz daha büyüdüğünü belirtti.

Rektör Şahin, İİF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol’u ziyaret ederek, kısa süre önce resmi açılışı yapılan yeni binanın hayırlı olması dileğinde bulundu. Kamu-hayırsever işbirliğinin en güzel örneklerinden birisinin İİF binasının yapımında yaşandığına dikkat çeken Prof. Şahin, “Üniversitemizin en genç fakültelerinden olan İİF, artık kendi binasında hizmet vermeye başladı. Binamız hayırsever işadamı Sayın Yalçın Kulak’ın kıymetli destekleriyle yapılmıştır. Bu süreç içerisinde gerek Dekanımız, gerek üniversite çalışanlarımız, gerekse şehirdeki büyüklerimiz hem maddi, hem de moral olarak bizlere güç verdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Dekan Varol da, Rektör Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin son kısmında yeni bina gezildi ve yapılabilecek son rötuşlara dair istişarelerde bulunuldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021