SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İİBF Dekanlığına PROF. Tok Atandı

İİBF Dekanlığına PROF. Tok Atandı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.12.2016 - 11:17

İİBF Dekanlığına PROF. Tok Atandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, el birliği ve gönül birliği içerisinde ASÜ’yü bugün bulunduğu noktadan daha yukarılara taşımak amacında olduklarını söyledi.

ASÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığına Prof. Dr. Nafiz Tok atandı. Görevi vekâleten yürüten Rektör Şahin, devir-teslim töreninde kısa bir açıklama yaptı. ASÜ’nün pek çok bakımdan yaşıt üniversitelere kıyasla üst sıralarda yer aldığını kaydeden Şahin, elde edilen tüm başarıların bir ekip çalışmasının neticesi olduğunu vurguladı. “Tek başımıza bir şeyler yapamayacağımızın farkındayız” diyen ASÜ Rektörü, uyumlu çalışmalarla başarının yakalanabileceğini ve göreve geldikleri ilk günden bu yana aynı düsturla hareket ettiklerini vurguladı. İİBF’nin, ASÜ’nün en köklü fakültelerinden olduğuna da dikkat çeken Şahin, “Fakültemiz, kurumsallaşma ve işler bir sisteme sahip olma noktasında büyük artılara sahip. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde mevcut sistemi geliştirmek için gayret gösterdik. Şimdi de saygıdeğer hocamız Prof. Dr. Nafiz Tok’a görevimizi devrediyoruz. Kendisine kolaylıklar diliyor, tebrik ediyorum” dedi. Görevin kendisine tevdi edilmesinden dolayı Rektör Şahin’e teşekkür eden Dekan Tok ise hoş bir seda bırakmak için ekibiyle birlikte elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde olacağını vurguladı.

Yapılan kısa açıklamaların ardından çiçek takdimi gerçekleştirildi ve yeni Dekan Prof. Dr. Nafiz Tok görevine başladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021