SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İHH’dan Soba Yardımı

İHH’dan Soba Yardımı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.11.2018 - 16:51

İHH’dan Soba Yardımı

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği geçen yıl olduğu gibi bu kış da soba yardımı için hayırseverlere çağrıda bulundu. Şimdiye kadar 100ü üzerinde ailenin soba talebinde bulunduğu ve ailelerin durumları incelenerek acil yardım listesi oluşturulduğu belirtildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH Başkanı Önder ÖZKAN, geçtiğimiz kış mevsiminde onlarca ailenin sevindirildiği yardım faaliyetinin bu yıl da devam edeceğini belirtti. Şimdiye kadar 100ü aşkın ailenin soba talebinde bulunduğunu kaydeden Özkan, bir soba setinin 400₺ değerinde olduğunu ifade etti. Aksaray’lı olup, gerçek ihtiyaç sahibi birçok ailenin varlığından bahseden İHH Başkanı Özkan, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da halkımızın il ve ilçelerde yuvaların ısınmasına, yüzlerin gülmesine vesile olacaklarını temenni ettiğini söyledi.
Aksaray İHH Başkanı Özkan, yardım etmek isteyen hayırseverlerin 05357338097 nolu telefon ile irtibat kurabileceklerini veya AKSARAY İNSAN HAK VE HÜRRİYETLERİ İNSANİ YARDIM DERNEĞİ, TR680020500009105070200001 nolu hesaba “SOBA YARDIMI” açıklaması ile havale yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021