SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İHH’dan Eğitim Yardımı

İHH’dan Eğitim Yardımı

A - +

Aksaray Haberleri - 16.10.2019 - 11:14

İHH’dan Eğitim Yardımı

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Eğitim Birimi İl genelinde 20 ilkokulda okul çantası ve kırtasiye dağıtımı gerçekleştirdi.
Eğitim yardımı hakkında bilgi veren Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN, insani yardım alanına giren her konuda kamu yararına hizmet sunmaya çalıştıklarını söyledi.
Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürütülen ‘Okullarda Askıda Kıyafet Projesi’ kapsamında okul idarelerinin tespit ettiği ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine Ramazan, Kurban, Kış, vb dönemlerde imkanlar ölçüsünde yardımlar yaptıklarını belirten Özkan, proje ile gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını ifade etti. Bu vesileyle okul idareleri ve öğretmenlere teşekkür etti.
Hayırseverlerin yardım etme taleplerine bu proje kapsamında derhal yardımcı olduklarını vurgulayan İHH Başkanı Özkan, ilçelerde de aynı faaliyetlerin yürütüldüğünü sözlerine ekledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021