SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İç Dünyamızı Harekete Geçirecek Çalışmaları Destekliyoruz

İç Dünyamızı Harekete Geçirecek Çalışmaları Destekliyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 05.04.2017 - 11:16

İç Dünyamızı Harekete Geçirecek Çalışmaları Destekliyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, estetik, nezaket, zarafet gibi ruhi kavramları öne çıkartan çalışmaları desteklediklerini söyledi.

ASÜ Eğitim Fakültesi sergi ve konser gibi sanatsal etkinliklerine devam ediyor. Eğitim Fakültesi fuaye alanında Resim Bölümü öğrencilerinin hazırladığı “İllüstrasyon Sergisi” ile Müzik Bölümü öğrencilerinin hazırladığı “Piyano Konseri” beğeniye sunuldu. Etkinliklerin açılışında kısa bir konuşma yapan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Müzik ve Resim Bölümlerinin, öğrencilerin iç derinliklerini arttıran işlere imza attığını söyledi. Üniversitenin akli melekeleri geliştirmenin yanı sıra, ruhi melekeleri geliştiren çalışmalar da yaptığına dikkat çeken Şahin, “İç dünyamızı harekete geçirecek, hayal dünyamızı zenginleştirecek, estetik, nezaket, zarafet gibi kavramları öne çıkartacak etkinlikleri destekliyoruz. Çalışmalara katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Emre’nin konuşmasının ardından Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Banu Davun ve Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Karabulut, çalışmaların teknik detaylarına ilişkin bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından önce sergi gezildi, hemen ardından piyano öğrencileri bir bahar konseri sundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021