SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İç Anadolu’nun Genç Başkanları Aksaray’da Buluştu

İç Anadolu’nun Genç Başkanları Aksaray’da Buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 05.02.2018 - 11:58

İç Anadolu’nun Genç Başkanları Aksaray’da Buluştu

Konya’da düzenlenen Genel Merkez Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölge toplantısı öncesi Aksaray’a uğrayan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

İç Anadolu’daki üç güzide şehrin genç belediye başkanları yaptıkları toplantıda belediye hizmetleri, projeler ve modern şehircilik konularında istişare de bulundular.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Aksaray’ın marka şehir olma yönünde hızla geliştiğini belirterek başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı tebrik ettiklerini ifade ettiler.

Başkan Yazgı ise komşu Kırşehir ile Kırıkkale’nin genç ve dinamik Başkanlarına nazik ziyaretlerinden dolayı Teşekkür ederek, İç Anadolu’nun iki güzel şehri Kırşehir ve Kırıkkale’nin çok güzel hizmetlere kavuştuğuna vurgu yaptı ve Başkanlara başarılarının devamını diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021