SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Huzurevi Bocce Takımı Türkiye 5. si Oldu

Huzurevi Bocce Takımı Türkiye 5. si Oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 13.04.2016 - 13:41

Huzurevi Bocce Takımı Türkiye 5. si Oldu

Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Abdulkadir Üçyıldız Huzurevi Bocce Takımı Türkiye 5. si Oldu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Antalya’da düzenlenen “Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası” sona erdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Turnuvada Bakan Ramazanoğlu, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sanatçılar Ece Erken, Nadide Sultan, Ahmet Selçuk İlkan, sunucu Zahide Yetiş, eski futbolcu Tanju Çolak ile Aile ve Sosyal Bakanlığı Müsteşarı Ebubekir Şahin bocce oynadı.
Huzurevleri arasında yapılan ve 32 takımın katıldığı turnuvada Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Abdülkadir Üçyıldız Huzurevi Bocce Takımı yarışmada Türkiye 5.si Olarak derece yapmıştır.

Turnuvaya ilimizin katılımında Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil AKTÜRK öncü olmuş olup yarışmaya Abdulkadir Üçyıldız Huzurevi müdür yardımcısı Hakkı AÇIKEL refakat etmiş, antrenörümüz Ferhat Duyar yaşlılarımız Muzaffer Zeren, Rüstem Saygılı, Mustafa Baştuğ, Burhan Doğan katılmıştır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021