SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Huzur ve Gelecek için tek başına iktidar şart

Huzur ve Gelecek için tek başına iktidar şart

A - +

Aksaray Haberleri - 08.10.2015 - 15:52

Huzur ve Gelecek için tek başına iktidar şart

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu ve Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti ile Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aratol Mahallesi ve Yapılcan Köyü sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Abaylar Tesisi’n de gerçekleştirilen programa çok sayıda köy ve mahalle sakini katıldı. Burada bir konuşma yapan Milletvekilleri Aydoğdu ve Serdengeçti, AK Parti’nin 13 yıllık icraatlarından bahsederek, huzurun, güvenin, geleceğin, mutluluğun ve kardeşliğin sürmesi için 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidar olarak çıkması gerektiğini söylediler. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise belediye tarafından yapılan çalışmalardan bahsederek, çalışmaların hızla sürdüğünü kaydetti. Aratol Mahallesi ve Yapılcan Köyü sakinleri ise AK Parti’nin Türkiye’yi nasıl güzelleştirdiğini, nasıl yaşanabilir ve modern bir ülke haline getirdiğini bildiklerini ve gördüklerini belirterek, sonuna kadar AK Parti’ye destek vereceklerini söylediler.

Karatay, Genç Esnaflardan Destek İstedi

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında genç esnaflarla bir araya geldi. Ye Doy Kahvaltı Salonu’nda genç esnaflarla bir aya gelen İl Başkanı Karatay, 1 Kasım seçiminde AK Parti’ye destek istedi. Türkiye’nin huzur ve güvenilirliği kazanması için yeniden tek başına iktidar olacak bir hükümete ihtiyacı olduğunu belirten İl Başkanı Karatay, Türkiye’de de tek başına iktidar olabilecek sadece AK Parti’nin bulunduğunu söyledi. Bunun için genç esnaflardan destek isteyen Başkan Karatay, “Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın ve milletimizin geleceği, huzurumuz, mutluluğumuz için 1 Kasım’da AK Parti’yi tek başına iktidara taşıyacağız” dedi.

Ak Heyetten Defterdarlığa Ziyaret

AK Parti Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Defterdarlığı’nı ziyaret etti. Burada memur ve işleri için bulunan memurlar ile görüşen AK heyet, 1 Kasım seçiminde destek istedi. Vatandaş ve memurlardan yoğun ilgi gören AK heyet, seçim çalışmaları ve 1 Kasım seçiminin önemi hakkında bilgiler verdiler.

Milletvekili İnceöz; Destek için ziyaretlerde bulunuyor

AK Parti Aksaray Milletvekili, 1’inci sıra milletvekili adayı ve AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada İl Müdürü Bestami Zabun ile görüşen İnceöz daha sonra müdürlük çalışanları ve burada bulunan vatandaşları ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında bilgiler veren Milletvekili İnceöz, vatandaşlardan tek başına iktidar için destek istedi. Vatandaş ve memurlar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Partiye sonuna kadar destek olacaklarını söylediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021