SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hizmetlerimiz İle Tarih Yazıyoruz

Hizmetlerimiz İle Tarih Yazıyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 23.09.2019 - 11:49

Hizmetlerimiz İle Tarih Yazıyoruz

14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin hizmetleriyle tarih yazdığını belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “18 yılda milletimizin gönlünde taht kurduk. Türkiye, AK Parti döneminde zincirlerini kırdı, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. AK Parti’miz inşallah Türkiye’nin umudu ve geleceğinin mimarı olmaya devam edecektir” dedi.

Milletin bağrından çıkan AK Parti’nin, kurulduğu tarihten itibaren her daim kendisine milletin istikametine rotalar ekleyerek yoluna devam ettiğini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 18 yılda edinmiş oldukları tecrübe ile Türkiye’yi 2023’e 2053’e ve 2071’e doğru taşımak için teşkilatın tüm kademeleri ile gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.

AK Parti’nin Türkiye’nin geleceğini şekillendirdiği bu kutlu yolda milletiyle birlikte yürüdüğünü kaydeden Başkan Altınsoy, “AK Parti ülkeyi değiştirmiş, dönüştürmüş, geliştirmiş, insanımızın ve milletimizin refah seviyesini arttırmış her şeyden önemlisi yeniden bu milletin kendisine olan öz güvenini tekrar kazanmasına vesile olmuştur. Partimizde görev alan her bir dava kardeşimiz ile hepimiz aynı şemsiyenin altındayız. Birimiz o mevkide ya da bu yerde, birimiz o hizmette ya da bu görevde, hepimiz birlikte memleketimizin geleceğini inşa etmek için aynı ruh altında birleştik ve aynı samimiyeti gösteriyoruz.” diye konuştu.

Yeni Türkiye’nin imar ve inşasının AK Parti’nin omuzlarında olduğunu aktaran İl Başkanı Altınsoy, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Şuan tarih yazıyoruz. Bugün farkında olmayabiliriz ama bizden 20 yıl sonra, 30 yıl sonra, 40 yıl sonra tarih sayfalarında bugünün Türkiye’si altın harflerle yazıldığında bu teşkilata omuz veren kardeşlerimiz, kendi torunları, kendi nesilleri tarafından hayırla yad edilecek ve hepimizle gurur duyulacak. Biz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2001 yılında kurulduğumuzda bu ülke ekonomik kara dehlizlerin içerisinde yıpranmak durumundaydı. Ekonomik darboğaz içerisindeydi. Geldiğimiz noktaya baktığımız zaman 18 yıldan bu yana Türkiye’de kim ne derse desin bir tarih yazılıyor ve bu tarihi elinde tutan, milletimize ve emeği geçen teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021