SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hizmet için var gücümle çalışacağım

Hizmet için var gücümle çalışacağım

A - +

Aksaray Haberleri - 16.10.2015 - 16:07

Hizmet için var gücümle çalışacağım

AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkan Yardımcısı Hami Kuzucu, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Gül ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çiftlik Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlarla, yapılan çalışmalar ve talepler hakkında görüşen Ak Heyet, vatandaşların taleplerini aldı. Bir bir vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Heyet, 1 Kasım seçimi için Çiftlik Mahallesi halkından destek istedi.

AK PARTİ YENİDEN TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK

AK Parti ile ‘Durmak yok yola devam’ sloganı ile 1 Kasım seçimlerine hazırlandıklarını belirten Milletvekili Adayı Mustafa Serdengeçti, 1 Kasım seçiminin önemine değindi. Amaçlarının Türkiye’yi yeniden tek başına iktidara kavuşturmak ve beraberinde ülkeyi yeniden huzur ve güvene kavuşturmak, refahı geliştirmek olduğunu vurgulayan Milletvekili Adayı Serdengeçti, 1 Kasım’da AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olacağını söyledi.

TIP FAKÜLTESİ İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Aksaray’daki tıp fakültesinin son durumu hakkında vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayan Serdengeçti, “Tıp Fakültesi benim işim. Ben Tıp Fakültesi’nden gelen bir doktorum. Bu işin nasıl olduğunu, nasıl olacağını ve neler yapılması gerektiğini iyi biliyorum. Söz konusu Tıp Fakültesinin kurulması için Allah izin verirse bir an önce, var gücümle çalışacağım. Benim ilk hedefim bu olacak. Benim asıl alanım bu çünkü” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021