SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hırsızlık Çetesi Üyeleri, Uyuşturucu Aleminde Yakalandı

Hırsızlık Çetesi Üyeleri, Uyuşturucu Aleminde Yakalandı

A - +

Aksaray Haberleri - 25.07.2017 - 13:06

Hırsızlık Çetesi Üyeleri, Uyuşturucu Aleminde Yakalandı

Aksaray’da, 10 ev ve işyerinden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen çetenin üyesi 7 kişi, bir evde uyuşturucu alemi düzenlerken polisin yaptığı baskınla yakalandı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, son dönemde 10 ev ve işyerinden hırsızlık yapan kişilerin bir şebeke olduğunu belirledi. Fiziki ve teknik takip başlatan polis, saat 01.00 sıralarında Büyükbölcek Mahallesi’ndeki bir apartmanın 3’üncü kattaki evlerine operasyon düzenledi. Operasyonda Kemal Ç. (22), Barbaros S. (44), Mehmet Y. (21), Ramazan D. (25), Necip Ü. (34), Umut G. (26) ve İ.A. (17) adlı kız gözaltına alındı.

Şüphelilerin polisin baskını sırasında evin balkonundan uyuşturucuları attıkları tespit edildi. Evde yapılan aramada ise ev ve işyerlerinden çalınan çok sayıda televizyon, bilgisayar, tablet,, fotoğraf makinesi, matkap, kadın ve erkek kıyafetleri ile birer kullanımlık olarak hazırlanmış esrar ve eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021