SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Her Zaman Sevdiğiniz İşi Yapmaya Çalışın

Her Zaman Sevdiğiniz İşi Yapmaya Çalışın

A - +

Aksaray Haberleri - 16.06.2015 - 16:43

Her Zaman Sevdiğiniz  İşi Yapmaya Çalışın

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Ortaköy Meslek Yüksekokulu’ndan bu yıl toplam bin 54 öğrenci mezun oldu.

Törenlerde konuşan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencilerin ailelerine, akademisyenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Mezuniyetin yeni bir hayata başlamak anlamına geldiğini kaydeden Şahin, “Mezun olan öğrencilerimiz hayatlarının bu bölümünde “Acaba sevdiğim işi mi, yoksa çok para kazanabileceğim işi mi yapayım?” tercihlerinden birisini seçmek zorunda kalabilirler. Siz siz olun, her zaman sevdiğiniz işi kovalayın. Olmazsa elbette başka işler de yapılabilir ama hiç değilse bir müddet sevdiğiniz işin peşine düşün. Pek çok işi birden yapmaya çalışmayın. Bir tek iş yapın ve o işi de en düzgün şekilde yapın. Hayatta mütevazı olmaya çalışın, başka insanların da görüşlerine ve fikirlerine değer verin” dedi. Rektör Şahin’in konuşmalarının ardından kısa bir müzik dinletisi gerçekleştirildi ve bölümlerinde derece giren öğrencilere hediyeleri ve belgeleri verildi. Etkinlikler, akademisyenlerin, tüm mezun öğrencilere belgelerini vermesiyle sona erdi. Öğrenciler mezuniyeti, kep atarak kutladı.

Bu yıl İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 353, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan 145, Ortaköy Meslek Yüksekokulu’ndan ise 556 öğrenci mezun oldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021