SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Her Gönüle Bir Selam Veriyoruz”

“Her Gönüle Bir Selam Veriyoruz”

A - +

Aksaray Haberleri - 21.08.2015 - 15:46

“Her Gönüle Bir Selam Veriyoruz”

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı yazılı açıklamada;
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, ilimizin esnaflarından olan Yapılcanlar Tarım Muzaffer Yapılcan, Yapılcanlar Elektrik Nurettin Yapılcan, Akyüzler Gıda Muhsin Akyüz, Çalışkan Tarım Aletleri Erol Çalışkan, Göktaşlar İstikbal Sefa Göktaş, Göktaşlar Tarım Hüseyin Göktaş, Enar Yapı Tamer Karabece’yi iş yerlerinde ziyaret edip, her Günüle Bir Selam Ver düşüncesiyle esnaflarımızın gönüllerine selam vermek için geldik, dedi. Esnafımıza sahip çıkmak aslında halkımıza sahip çıkmaktır. Bugün AK PARTİ olarak geldiğimiz noktaya halkımızın ve esnafımız sayesinde geldik, esnafımızla birlikte Aksaray’ın gelişmesi için çalışmaya, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler siyaseti esnafımıza, halkımıza ve şehrimize hizmet aracı olarak görüyoruz. İlimizin bölgesinde hızlı bir şekilde geliştiğini hep birlikte göreceğiz diyen Merkez İlçe Başkanı Gizlenci, Yeni Türkiye’nin gelişmesi, ekonominin rahatlaması, yatırımların gelmesi, gençlerimizin iş ve aş sahibi olması için ülkemizdeki huzuru öncelikli olarak kalıcı hale getirmemiz lazım, dedi.

AK Parti Heyetini karşılayan ve ziyaretten memnun olduklarını ifade eden esnafları Muzaffer Yapılcan, Nurettin Yapılcan, Muhsin Akyüz, Erol Çalışkan, Sefa Göktaş, Hüseyin Göktaş, Tamer Karabece ziyarete katılan tüm teşkilat mensuplarına bizleri ziyarete geldikleri için teşekkür ediyoruz, dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021