Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hep Birlikte Katma Değeri Yüksek İşlere İmza Atacağız

Hep Birlikte Katma Değeri Yüksek İşlere İmza Atacağız

A - +

Aksaray Haberleri - 21.03.2019 - 15:28

Hep Birlikte Katma Değeri Yüksek İşlere İmza Atacağız

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu, seçimlerin ardından ilk aylık toplantısını ATSO toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından kadın girişimciliğin artması ve kadınların ülke ekonomisinde daha aktif rol almaları için oluşturulan ve bu kapsamda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Aksaray Ticaret Borsası iş birliğinde faaliyet gösteren Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Başkan Berrin Özan, başkan yardımcıları, ATSO Yönetim Kurulu üyesi Hasan Hüseyin Ünver koordinatörlüğünde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu’nun ilk aylık toplantısını takip eden ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Ünver, yeni dönemde KGK ‘nun çalışma esasları hakkında başkan ve üyeleri bilgilendirdi, yeni dönemde çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantıda İl İcra Komiteleri görev dağılımında bulunuldu, yeni faaliyetler ve projeler ile ilgili kararlar alındı.

“TÜM KADINLARIMIZA DOKUNACAĞIZ”

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berrin Özan, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yeni dönemde Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı seçilen Özan, Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu’nun içinde 2010 yılından bu yana görev aldığını söyleyerek, başkanlık seçimi süreci içerisinde kendisi ile birlikte göreve gelen yeni üyeler adına, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO Yönetim Kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Özan, ülkemizin ve ilimizin zenginleşmesi için kadınların ekonomide ki aktif rolünün önemine değindi.

ATSO koordinatörlüğünde daha önceki Kadın Girişimci Kurullarının çok önemli ve başarılı işlere imza attıklarını söyleyerek, teşekkür etti.

Yeni dönemde yollarına yeni kurulla birlikte bu başarıları daha da artırarak devam edeceklerini söyleyen Özan, “ Başta bizden desteklerini esirgemeyen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Cüneyt Göktaş, Ticaret Borsası Başkanımız Hamit Özkök ve odalarımızın saygıdeğer yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları ile Aksaray’da kadın girişimcilerimizin ekonomiye katkılarını ön plana çıkartarak, onları temel konularda bilgilendirmek, işlerinde yeni fırsatlar yaratmaları için teşvik etmek ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla ekonomik amaçlı faaliyetler dışında Aksaray’ımız için üretime, istihdama ve şehrimizin tanıtımına öncelik vereceğimiz proje ve çalışmalarla birlikte sosyal fayda yaratmak amacıyla da katma değeri yüksek işlere imza atmak için hep birlikte elimizden geleni yapacağız. Kadınlarımızın toplumda kendine yetebilir bir birey olarak yer alması, üretkenliğini, toplumsal saygınlığını, özgüvenini kazanabilmesi için tüm kadınlarımıza dokunacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021