SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hemşireler Haftası Kutlandı

Hemşireler Haftası Kutlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2015 - 13:31

Hemşireler Haftası Kutlandı

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle Hastane yönetici vekili Fatih Kaya, Başhekim Yardımcısı Cemil Sulubulut, Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Müdürü Belgin Kılıç ve Hastane Müdür Yardımcısı Ayşe Karanfil Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı ile birlikte Hemşireler Haftası münasebetiyle Aksaray Devlet Hastanesi’nde düzenlenen programa katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Hizmetleri Müdürü Belgin Kılıç, tüm meslektaşlarının gününü kutladı.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Durgut, Hz. Muhammed’in “Sizin en hayırlınız insanlara en çok hizmet edeninizdir.” Sözünü hatırlatarak, hemşirelerin yaptığı mesleğin kutsallığından bahsetti. Hemşirenin bir hastaya gülümsemenin en iyi ağrı kesiciden bile daha faydalı olduğunu belirten Durgut, hemşirelerin gülümsemesinin güneşin doğması kadar önemli olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, insanın hem doğumda hem de ölümde hastanelerde olduğuna dikkat çekerek, yaşam boyunca da hastanelere duyulan ihtiyacı belirtenYazgı, bütün hemşirelerin gününü kutlayarak, “İyi ki varsınız.” dedi.

Konuşmaların ardından Yılın Hemşiresi seçilen Ayfer Bozdağ ve Yılın Ebesi seçilen Ayşe Elibol’a Haluk Şahin Yazgı ve Himmet Durgut tarafından ödülleri verildi. Yılın Ebesi Ayşe Elibol, tüm arkadaşlarının aynı derecede çalıştığını ve bu ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Programın ardından Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı hemşirelere karanfil dağıttı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021