SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hemşehrilerimin Zafer Bayramını Kutluyorum

Hemşehrilerimin Zafer Bayramını Kutluyorum

A - +

Aksaray Haberleri - 28.08.2015 - 16:27

Hemşehrilerimin Zafer Bayramını Kutluyorum

AK Parti Aksaray Milletvekili Nevzat Palta yaptığı yazılı açıklamada;
Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık inancının ve vatan sevgisinin önünde hiçbir gücün duramayacağını gösteren müstesna bir örnek olarak tarihteki yerini almıştır.

Tarih, bir milletin en önemli hayat kaynaklarından biridir. Milletler; tarihlerinden güç alarak, geçmişlerinden gelen birikimlerinin üzerine geleceklerini inşa ederler. Bugün memnuniyetle ifade etmek isterim ki ecdadımız; uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her safhası parlak zaferlerle dolu şanlı bir tarih armağan etmiştir.

Türk Milleti tarihin her döneminde bağımsızlığını, özgürlüğünü ve canından aziz bildiği vatanını korumak uğrunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır. Bu anlayış, irade ve kararlılık, milletin girdiği her mücadeleden muzaffer olarak çıkmasını sağlamıştır.

30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıldönümü münasebetiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün ölümsüz sembolleri şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Zafer Bayramını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021