SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hazım TURAN, Güzelyurt Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı

Hazım TURAN, Güzelyurt Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.11.2018 - 10:02

Hazım TURAN, Güzelyurt Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı

Hazım TURAN , Adalet ve Kalkına Partisi (AK Parti) Güzelyurt Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

İşadamı Hazım TURAN, belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Hazım TURAN; “İdare ederken de Hazreti Ömer gibi adil, Hazreti Ebu Bekir gibi sadık, Hazreti Ali gibi vefalı ve yiğit olmaktır, Şehirden emin olan, kendinden emin olunandır” dedi.

“Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak”

Güzelyurt’da doğduğunu, Güzleyurt’da doyduğunu bilerek, halkına hizmet aşkıyla, Güzelyurt sevdasıyla yola çıktığını belirten. Hazım TURAN, “Toprak ve su, insanların hayatlarını sürdürebilmesi için gerekli olan en önemli kaynaktır. İnsanlar toprağı işler aş elde eder. Toprağı işler canlı besler. Toprağı işler rızık elde eder. Su ise canlılara ve toprağa hayat verir. Toprak ve suda, Sultan Alpaslan’ın 1071 de Malazgirt’te yüce milletimize kapılarını açtığı, Osmanlı Padişahlarının 7 asır yönettiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizim olduğunu tescillediği kadim Anadolu’da ve onun parçası olan güzel Güzelyurt ilçemizde çok bereketlidir. Böyle önemli ve güzel topraklarda da tarih boyunca medeniyetler ve şehirler kurulmuştur. Bu şehirler insanoğlunun gelişimine, ticaretine yön vermiştir. Bu şehirleri de halkın güvendiği kişiler yönetmiştir. Bu kişilere Şehr’ül emin denmiştir. Şehr’ül emin şehri ve içinde yaşayanları emaneti gibi görendir, onlara hizmet edendir, Şehrin insanına hizmet ederken Hakka hizmet ettiğini bilendir, Bir şehrin idarecisi olandır, İdare ederken de Hazreti Ömer gibi adil, Hazreti Ebu Bekir gibi sadık, Hazreti Ali gibi vefalı ve yiğit olmaktır, Şehirden emin olan, kendinden emin olunandır. Bizde böyle bir anlayışla, burada doğduğumuzu burada doyduğumuzu bilerek, halkımıza hizmet aşkıyla, Güzelyurt sevdasıyla yola çıktık. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Daha yaşanabilen bir Güzelyurt için planlarımız var, projelerimiz var. Hedefimiz göç veren değil göç alan bir Güzelyurt. Aday adayı olan arkadaşlarımızla, bu sevdaya gönül verenlerle, birlik ve beraberlik içinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başlattığı sonra Türkiye’ye yayılan Ak belediyeciliği Güzelyurt’umuzda da uygulamak için, yarınlarımız ve çocuklarımız için önce Allahın izniyle sonra halkımız ve partimizin teveccühüyle, AK Parti Güzelyurt Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

“Belediyeyi Alarak Taçlandıracağız”

AK Parti Güzelyurt İlçe Başkanı Murat Günalp ile birlikte el ele vererek; “ Muhtemel çıkacak ve çıkan aday adayları ile birlikte birlik beraberliğimize, partimizin ilkelerine e kurumsal yapısına zarar vermeden inşallah bu süreci götüreceğiz. Final de de Belediyeyi alarak taçlandıracağız diye inancımız tam. İnşallah bu süreci birlik beraberlik içinde götüreceğiz dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021