SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hayırsever işadamı Sağlık Evi yaptıracak

Hayırsever işadamı Sağlık Evi yaptıracak

A - +

Aksaray Haberleri - 20.06.2018 - 9:47

Hayırsever işadamı Sağlık Evi yaptıracak

Hayırsever işadamı Yusuf Öztürk Çimeli Yeniköy’e yeni Sağlık Evi yaptıracak. Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü ile hayırsever arasında hazırlanan protokol Vali Aykut Pekmez tarafından imzalandı.

İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, hayırsever Yusuf Öztürk ve Çimeli Yeni Köy Muhtarı Mustafa Şahin ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Kılıçaslan hazırlanan protokolle Çimeli Yeniköy’de yeniden yapılacak Sağlık Evi’ni hayırsever işadamı Yusuf Öztürk üstlendiğini söyledi.

Vali Pekmez yaptığı açıklamada: “Hayırseverimize teşekkür ediyoruz. Devletimiz sağlık alanlarında son zamanlarda önemli yatırımlar yapıyor. Geçtiğimiz hafta 200 yataklı hastane ek bina temeli atıldı. Yapımı tamamlanan 400 yataklı hastane 2 aya kadar hizmete girecek. Sağlıkta ülkemizde olduğu gibi Aksaray’da da bina ve personel açısından önemli bir aşama kaydettik. Dünya da sayılı sağlık sistemlerinin birine sahibiz. İnsan sağlığı bizim için önemli.” dedi.

Aksaraylı hayırseverlerin sağlık alanında yaptığı katkıların önemini vurgulayan Vali Pekmez; geçen hafta yine bir hayırseverimizin yaptığı polikliniğin hizmete sunulduğunu söyledi.

Vali Pekmez Çimeli Yeniköy Sağlık Evi’nin yapım protokolünü imzalayarak hayırlı olması dileğinde bulunup Yusuf Öztürk’e yaptığı bu hayrı nedeniyle teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021