SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Hayırsever İşadamı Altuntaş’a Nezaket Ziyareti

Hayırsever İşadamı Altuntaş’a Nezaket Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 15.06.2015 - 18:13

Hayırsever İşadamı Altuntaş’a Nezaket Ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, hayırsever işadamı Osman Altuntaş’ı makamında ziyaret etti.

İlişkilerin geliştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen iyi niyet ziyaretinde şehir-üniversite işbirliğini önemsediklerini ve Aksaray için önem teşkil eden her işe katkı sunmaya hazır olduklarını belirten Rektör Şahin, işadamı Osman Altuntaş’ın ASÜ’ye ve şehre önemli değerler kazandırdığını belirtti. Veteriner Fakültesi inşaatının Altuntaş’ın değerli katkılarıyla sürdüğünü anımsatan Prof. Şahin, kurumlar arası ilişkilerin geliştirilmesi noktasında üzerlerine düşeni yerine getireceklerini söyledi. İşadamı Osman Altuntaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnşaatı devam eden Veteriner Fakültesi’nin mümkün olan en kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor.

Ziyarete Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Bahaüddin Varol ve Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ile Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy da katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021